Kepaza voert reeds jaren sublimatie producten in haar assortiment. Door vele vragen naar producten welke tot op heden niet door ons werd aangeboden hebben wij besloten om ons assortiment uit te breiden om onze klanten op deze wijze nog meer van dienst te kunnen zijn. Dit besluit is de reden dat wij ons ook wat specifieker richten op producten voor sublimatie alsmede andere vormen van transfer bedrukkingen. Om ons nog meer gespecialiseerd tot onze klanten te richten is besloten een website op te zetten onder de naam: kepazashop.be. Uiteraard hopen wij u spoedig te mogen begroeten op onze website.

•          Producten van topkwaliteit

•          Beste klantenservice

•          14-dagen-geld-terug garantie

Ons Team

Ons team zal u graag van adviezen voorzien en daar waar mogelijk ook de nodige ondersteuning. Ook op de facebook groep kunt u communiceren met collega’s die zich eveneens bezig houden met het sublimatie procedé.

Wat Is Sublimatie?

Sublimatie is een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. Voor bedrukking van materialen of producten, wordt sublimatie gebruikt om een print als het ware “in te bakken” in de oppervlakte van het materiaal zelf. Hiervoor wordt hittegevoelige inkt gebruikt, welke zich vermengd met het speciaal gecoate (polyester) materiaaloppervlak. Resultaat is een heldere full-colour print.

Benodigheden:

Om producten te bedrukken door middel van sublimatie, heeft u een sublimatie printer, sublimatie inkt, sublimatiepapier  en een transferpers nodig.

Winkelwagen
Translate »